• Harambe Ibogaine Detox Retreat Center Abstract Wicker Dish
  • Harambe Ibogaine Detox Retreat Center Fruit on Tree
  • Harambe Ibogaine Detox Retreat Center Sky

Stian, Norway (Testimonial)

Min erfaring med Ibogaine behandling:

Grunnen til at bestemte meg for å dra til Spania for å utføre behandlingen var fordi jeg hadde et avhengighetsproblem med heroin. Jeg hadde prøvd ut det som gikk an å prøve for å bli rusfri her hjemme i Norge, uten at dette var vellykket verken i det korte eller lange løp. Etter mange år som rusavhengig hadde jeg nå endelig fått livet på stell utenfor kriminalitet og med samboer og en baby på vei. Men dessverre ble suget for stort og jeg fikk igjen et tilbakefall som jeg ikke klarte å komme meg ut av verken på egenhånd eller med hjelp av de ressursene som fantes i Norge. Jeg kom over litt informasjon om denne type behandling, og begynte å google da jeg kom over dette stedet i Spania. Jeg sendte mail, og fikk raske svar tilbake fra Cathrine. Jeg fikk også raskt plass, og dro dit i julen 2016.

Da jeg først kom ned dit møtte Cathrine og Bilal meg på togstasjonen. Jeg trodde jeg skulle starte behandlingen med en gang, men måtte vente til dagen etter på grunn av for høy dose opiat som fortsatt satt i kroppen. Dagen etter klokken 11.00 startet jeg behandlingen med to kapsler som var testdosen. Dette merket jeg ingenting av. Etter 1 times tid fikk jeg fire kapsler til og behandlingen var igang. Det var en meget spesiell opplevelse da jeg fikk en psykedelisk opplevelse der jeg forsvant inn i en slags egen drømmeverden. Jeg så at taket åpnet seg og at jeg forsvant ut i luften og spratt mellom forskjellige planeter. Denne psykadeliske opplevelsen varte i ca. 12 timer. Dagen etter var den tyngste dagen der jeg kjente på alle indre følelser. Jeg ble liggende i sengen i ca. tre dager tilsammen. Det er en tung behandling som går hardt ut over kroppen, og jeg slet med søvn i en ukes tid etterpå. Men dette er det absolutt verdt, da jeg var så og si abstinensfri tre dager etterpå og suget etter opiater forsvant. Så nå er det bare opp til meg selv å være sterk.

Vil absolutt anbefale å dra til Cathrine og Bilal for denne type behandling. De vet godt hva de driver med og er veldig behjelpelige hele veien. Jeg hadde en nervøs samboer som satt hjemme og ventet spent, og da jeg ikke var i stand til å ha noe kontakt med noen under behandlingen så ble samboer oppdatert via mail av Cathrine hele veien. Hvis du velger å ta denne behandlingen så vil jeg helt klart anbefale å gjøre akkurat det Cathrine og Bilal gir beskjed om, da de har lang erfaring med dette og virkelig peiling. Jeg var egentlig klar for å dra til Amsterdam for å kjøpe dette over disk for å prøve dette ut selv hjemme, men jeg er veldig glad samboer insisterte på at jeg skulle gjøre det med folk som visste litt mer om dette. For til tross for det brede spekteret av rusmidler jeg har tatt tidligere, ante jeg ikke hva jeg gikk til. Det er en type «rus» jeg aldri har sett liknende til, og jeg kan nesten garantere at man ikke har opplevd liknende før. Når det er sagt så er dette en type rus man ikke ønsker å ta, men som man bruker som en type behandling for å oppnå noe.