• Harambe Ibogaine Detox Retreat Center Abstract Wicker Dish
  • Harambe Ibogaine Detox Retreat Center Fruit on Tree
  • Harambe Ibogaine Detox Retreat Center Sky

Dejan, Sweden (Testimonial)

Anledningen till att jag bestämde mig för att åkte ner till Harambe Ibogaine rehab var för att jag i ungefär 5års tid efter ett dödstrauma med jämna mellanrum känt mig deprimerad med panikångest attacker som följd och inte lyckats att få bort dessa känslor o tankar på traditionel medicinsk eller terapeftisk väg.

Oktober 2013 åkte jag till Peru o provade Ayahuaska med positivt resultat som varade i ungefär i 3-4 månader. Känslorna o tankarna återkom. Januari 2015 kände jag att nu var det dax igen att göra något åt min situation, fick kontakt med Bilal o Cathy på Harambe Ibogaine Rehab o kände direkt en famlijär o personlig känsla som jag ville jobba vidare på. Bokade in mig på en 10dagars behandling o åkte ner. Väl nere hos Bilal o Cathy så kände jag mig som en i familjen o nervositeten o spänningarna försvann.

Vi planerade upp att jag skulle ta Ibogaine vid 2 olika tillfällen under dom här 10 dagarna. Efter 1:a resan/dosen som varade i ungefär 5-6 timmar med ett vilo dygn kände jag mig fantastiskt mycket bättre, den här medicinen jobbar verkligen på djupet av en själv o rensade bort mina dåliga känslor o tankar som jag har burit med mig i så många år. Jag har bara känt mig bättre o bättre för varje dag som gått sedan behandlingen.

Efter 3dagar bestämde jag mig för att inte ta en 2:a dos och Bilal han höll med för han tyckte att vi gjort stora framsteg, det kändes härligt. Jag åkte hem efter 6dagar som en ny människa. Jag vill verkligen tacka Bilal o Cathy för deras härliga stöd under dom här sex dagarna och jag rekommenderar verkligen deras behandlingsform. Om jag ska jämnföra Ayahuaska o Ibogaine så kändes det som om att Ibogaine går mer på djupet med en som person o tar bort negativa känslor o tankar som kan fastna som minnen i kroppen, härlig känsla , 5kilo lättare fysiskt, 200kg lättare mentalt.:)

Dejan